♥ Vidrigt!!!!!!!

Slaktare sköt ungtjur från höften:

Skräckscener mötte inspektör vid slakteriet
Ett småskaligt slakteri i Tierps kommun får allvarlig kritik av en miljöinspektör som i förra veckan mötte syner som hon önskar aldrig ha fått se.

Den oanmälda inspektionen resulterade i ett långt protokoll av anmärkningar: Djuren har inte haft tillgång till vatten under flera dagar, kanske veckor. Foder saknades också, liksom torra och rena liggytor samt fungerande ventilation.

Men det värsta under inspektörens besök utspelade sig i bedövningsboxen där en slaktare stod i begrepp att skjuta en ungtjur med ett salongsgevär.

Det första skottet träffade ovanför djurets öga och studsade, skriver nyhetssajten Atl.nu. Att ladda om geväret tog cirka en minut. Enligt inspektören var boxen så trång att slaktaren inte kunde lyfta geväret till axeln; han fick mer eller mindre skjuta från höften.

Enligt slaktaren var bultpistolen som vanligtvis används på service - med oklar leveranstid.

Slakteriets verksamhetsansvarige förklarar händelsen med att såväl djuret som slaktaren blev nervösa av att flera personer var närvarande. Han ifrågasätter också kommunens rätt att göra oanmälda inspektioner.

"Det är anmärkningsvärt att slaktverksamhet bedrivs under sådana omständigheter", lyder den avslutande meningen i inspektionsrapporten.

aftonbladet.se


Fy fan jag blir så jävla förbannad att jag inte vet var jag ska ta vägen!
Finns inget värre än det här, djur som behandlas illa är så vidrigt smutsigt!!!!
Människor är så dumma ihuvet och det är fanimej vi som borde få stå i slakthus på det här viset!
Finns inga ursäkter alls för det här betendet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0