Carros födelsedag

Yep, idag fyller min syster 23 år. Så vi ska hem till henne och andreas snart och käka mat och lite sånt. Tänkte också låna hennes dator för att skicka iväg lite jobbansökningar, för Word på våran dator funkar ju inte så jag fixar resten därifrån tänkte jag.

Idag åker Elli till Annapolis igen, hon ska träffa sin pojkvän och bo hos Sofia! Usch va avis jag är, vill också åka dit ju, saknar usa så himla mycket! Igår prata jag med Helen på msn ocskå. gud så kul det var, har saknat henne och hennes galna kommentarer och upptåg :P
Ibland undrar jag över hur det hade vart om jag stannat, Det ska man nog helst inte tänka på, men det är nästan det enda jag tänker på. Men jag har dte bra här hemma med, fast arbetslös.. så nu hoppas jag verkligen på det här jobbet jag sökt.. Skulle vara så grymt kul om jag fick det :D

Oh well måste gå o fixa iordning mej nu!
Puss Hej   
Lite bilder från NYC Juni-07 - Gud så jag längtar tillbaka

Tuna Park!

Idag var det shopping i Tuna Park som gällde. Jag och kusin vitamin Emelie åke först in till stan för att gå en sväng där, sen gick vi till Tuna för att leta lite höstkläder.
Men jag är ju en sån där snåljäkel, jag hittar hur mycket fina kläder som helst, och jag går omkring med dom en stund i affären, Men sen hänger jag tillbaka dom för att kankse gå tillbaka senare.. Like Rory i Gilmore Girls with the 20minutes sweater :Pså mig upp i dan!
Vi åt lite och sen tog en runda till, och då köpte jag varje fall lite.. allt som allt blev det en höstkappa från Vila, en tröja och sjal från BikBok, En söt tröja från H&M+plånbok och diadem. och sen blev det en Blåbärs smoothie från Wayne's, gött :D
Hittade lite annat jag vill inhandla också, och som jag säkerligen kommer göra inom snar framtid :D
Oooh hittade en massa skor också, ankelboots som jag tänkte ge en chans, för jag är ingen klacktjej/stövel tjej annars, mer av en sneakerbrutta ;P men de här var fina, men 37 var försmå och 38 alldeles förstora, så hur gör man då? Sverige,skaffa ½ tack!!

Imorron fyller syrran 23 år så det lär bli en tripp in till henne, och i helgen blir det jobb.

Puss Hej!



                                                           
                                                          Make today's moments to tomorrow's memories


On the top of the world

Åh, har suttit hela eftermiddagen i telefon med nån himla suportgubbe om våran förbaskade dator. Vi fick ju tillbaka den igår efter att den varit på lagning i typ 3 veckor, och så kom den hem och ljudet och Word funkade inte. Skiit bra liksom, jag kan ju inte sitta vid en dator utan ljud, jag behöver ju min musik, och Word behöver jag för att kunna fixa med CVn och grejer. Ljudet fick vi igång efter ett jäkla tag med Word är fortfarande ett musterium!

jaja, annars idag har jag varit i stan med Annie och lilla Filippa, vi åt på Wayne's ochs en gick vi runt i lite affärer. Köpte inget idag, för jag kände att jag verkligen hade fel shopping kläder på mej, inget blev bra haha! men imorron ska jag o min kära kusin åka in till Tuna (om jag får bestämma) och shoppa loss :D
Behöver verkligen en ny höst garderob, iom att jag slängde nästan alla mina kläder då jag åkte till usa, och sen slängde jag lite mer kläder när jag åkte hem igen för att få plats med dom nya kläderna :P

Sitter och lyssnar på mina älsklingar BLG nu, jag kan ju inte få nog utav dom ;)

Puss Hej


städning på G

Idag är jag duktig, jag städar nämligen hela övervåningen haha! Fast jag började i mitt rum och det tar sej ju sin lilla tid, jag är nämligen en sån människa då jag verkligen bestämt mej för att städa gör jag det ordentligt. jag går i genom allt skit o slänger nästan allt, jag möblerar om och jag skurar golvet väldigt noga! Har nu gått igenom alla mina resväskor som jag använt som garderob de senaste månaderna. Jag har ju knappt bott hemma denna sommar, som mamma sa "jag har bott i en kappsäck" och det är sant. jag har bott på typ 3 olika ställen den här sommarn. Men nu är väskorna borta, kläderna ligger/hänger på sina rätt platser vilket känns skönt! Men samtidigt känner jag att jag inte vill bo här länge till, jag vill ha ett eget ställe. En lägenhet där jag kan fixa o dona så som jag vill ha det etc. Men undertiden får jag väl göra det bästa av situationen här hemma på landet!

aja, nu ska jag återgå till min städning, ska nog sätta på en bra platta som jag kan sjunga med till :D

Puss Hej

arbetslösheten suger

Jag har suttit hela dagen framför datorn och kollat jobb hit och dit. Funderar starkt på att söka på jobb utomlands, jag har några annonser sparade på min manpower sida, så mitt projekt imorron är att skriva om mitt CV på engelska. och alldeles nyss skickade jag en intresseanmälan om att jobba som personlig assistent på assistanisa.se
Jag har verkligen panik över min framtid, och att höra från mina släktingar och bekanta att jag måste hitta ett jobb, jag kan inte gå arbetslös och slösa pengar som jag inte har, att jag måste växa upp! Usch va sur jag bli, jag är mycket medveten om min situation och försöker så gott jag kan. Så snäll butt out of my life!
Och när jag väl går tillbaka till pluggandet vet jag nu vad jag vill plugga, det kommer nog bli Turism på Kalmar Handelshögskola med inriktning Tursimvetenskap. Men man måste typ göra högskoleprov för att komma in där, och jag och prov...  går inte ihop så jaja. får se hur det går. Ska ju ändå inte söka in förens varje fall ett år.

 
Jag vill  till Venice Beach, LA och bara ha det bra som vi hade för snart 2 år sen!
Fy det var verkligen dom 2 bästa veckorna i mitt liv, och jag vill bara fly tillbaka dit nu!!


Zac Efron

Den här killen har alltid varit så liten och pojkig i mina ögon. Det började ju med den söta serien Summerland som floppade ganska stort i USA men blev poppis här i Sverige.
Men nu är Zac Efron vuxen och ser sjukt bra ut, nästan drool varning här alltså!

Zac Efron
Då. Nu

Tjenis

Känns som jag klagar på hur trött jag är jämt, men ja.. jag är trött nu med! Kom hem nyss också har jobbat och sen satte jag mej på mammas jobb och läste Harry Potter tills mamma jobba klart sen kom pappa och hämta oss. Men har jobbat hela helgen, och i fredags så var jag på Sommaren sista suck en stund på kvällen med lite parken folk, sen träffade jag Aurora så jag hängde med henne också.
I lördagskväll hade vi Guldbröllops fest för min farmor och farfar, fatta och vara gift i 50 år med en o samma person, tycker det är bra gjort alltså!

Imorron (och hela veckan) är jag ju ledig, i och med att parken bara är öppet på helgerna nu förtiden, vilket suger för jag har inget annat jobb. Så jag är arbetslös, känns inte så kul och jag vill verkligen ha ett nytt jobb nu! Hur ska jag klara mej annars, kan inte gå och göra ingenting hela hösten!



Its time to be a big girl now, and big girls don't cry <-----
Känns fan som ledmotivet till mitt liv just nu, och det känns jobbigt!

trött så trött

Oj, är sjukligt trött just nu. Var ju som sagt inne i stan idag och hängde med Annie och Filippa! Vi gick först till rothoffs och dit hade vi köpt med oss mat från Spicy Hot, så gott! Lekte med lilla Filippa, sötare unge får man nog leta efter! Efter nån timme där så bestämde vi oss att vi röra på oss lite så vi tog en promenad genom stadsparken-gamlastan-fors-nyfors, stanna för kisspaus hos Annies mamma sen gick vi vidare till Tuna Park, köpte oss en varsin Blåbärs smoothie, sen gick vi nån runda där, vid 20 tiden gick vi tillbaka mot stan och mot söder o mötte upp Britt (annies mamma) och sen hem mot Nyfors igen! Så snacka om motion idag, så skönt. Men jag har ju en muskelinflammation i ryggen och jag glömde mina tabletter hemma så jag kände hur ont jag hade ryggen efter ett tag, men men! Kom hem vid halv elva och är supertrött verkligen!

Ska gå upp o sussa snart, för imorron jobbar jag till kl 19, för det var nån bokning av nöjet I guess, sen jobbar jag lördag-söndag också! O just ja, imorron får jag min lööön! Härligt nu ska jag shoppa höstkläder hihi!

Sitter och lyssnar på mina älskade Boys like Girls nu, är nog beroende av dom, haha, men dom är ju så bra!

Sov gott nu och dröm så sött!

Go morron!

Eller man kanske ska säga förmiddag, kl är ju ändå 12.30
Har just ätit frukost men sitter här med min andra kopp thé, för thé är nog det bästa som finns!
På morgonen gör det mej pigg och på kvällen gör det mej lugn, konstigt hur det funkar det där ; )

Ska in till stan snart och träffa mina tjejer Annie och Flippan! Älskar att umgås med dom!
Skulle ha gått ner till arbetsförmedlingen också, men kommer nog skita i det, för dom gör inte ett skit för att hjälpa en ändå, är ju redan inskriven hos manpower så jag hoppas att det ska löna sej till slut, även fast det känsn rätt hopplöst nu. Det finns verkligen inga jobb i Eskilstuna. men jag är lite sugen på att dra till London och jobab där ett tag, men jag måste ha nån med mej vill inte åka alldeles själv ju!

Sitter och lyssnar på mina älskade BLG, kan inte få nog, dom är så sjukt bra! och låten Hero/Heroine kan jag bara inte släppa, Martin (sångaren) hans röst är så där sexigt snygg, haha! Den blir liksom så där hes i slutet och jag bara smäälter, usch va fjantig jag är nu!

Nu måste jag upp och duscha, Puss Hej!

                                                                                    
image5
En bild på mitt framtida hem, hehe


Skit film

Satt och kolla på Final Destination som går på canalplus och jag kan bara säga en sak jädra skit film!
För det första måste det ju vara nån slags skämt film, parodi eller nått.. o folk dör hela tiden på äckliga blodiga sätt. Jag brukar inte vara skrav för skräck filmer annars, men det här var bara snuskigt! Med flktar som kapar in i huvuden och sånt snusk! Jag satt o skratta först för att den var så dålig, men sen gav jag upp fy!


  and btw, jag vill ha en ny mobil. Skulle allra helst vilja ha den där nya Prada, men det är pissdyr så den här skulle nog funka också! Snygg och man kan ha mycket musik på den! Oh well den som lever får se!

hej hej

Idag har jag umgåts med mina två favorit tjejer  Annie o Filippa :D
Vi träffade även Aurora och Alexandra på stan också, så vi gick och åt på Wayne's, mitt o Annies favorit häng hehe!
Vi satt där ett tag och snacka lite om allt möjligt muche trevligt! Sen tog jag o Anne en promenix runt stan, gick genom gamla stan som är förövrikt mycket underskattad tycker jag, den är ju jättefin, dom borde öppna ett till café där, ett mysigt och "hippt" café, haha hippt vad är det för jäkla ord? ^^
Sen genom stadsparken, faktorimuseumet, och in till stan igen, så härligt och fint väder var det ju också, sen gick vi och satte oss på Café Rutan och drack en IceLatte! haha vilka Caféjunkies vi är :D

Nu är jag hemma igen, gör ingenting.. inget på tv är det heller ikväll, så det blir nog att glo på lite Gilmore Girls ikväll, eller så sitter jag kvar här och lyssnar på mina favorit killar Boys Like Girls. Det är ett band jag lyssnade på i USA och nu har jag verkligen fått upp öronen för dom påriktigt, dom är sjukt bra och jag bara ler när jag hör deras musik!


http://youtube.com/watch?v=bReVwemN5iE

det här är min favorit låt med dom just nu, och Martin, sångaren har ju en sån sexig röst, varje fall i slutet då han får en liten hesröst! Oooh jag ryser :D


The Hills

image2

Ja, den härliga, glamourösa, fjantiga reality serien The Hills är igång igen!
O självklart är jag en Team Lauren, jag menar jag har följt Laguna Beach från början och jag gillade "LC" redan då, så självklart står jag på hennes sida nu med, när hon bråkar med Heidi. Visst jag tycker att Heidi är en rolig tjej o allt sånt, men seriöst vad ser hon i den där fula och bortskämda Spencer Pratt egentligen?
Oh well vilka problem man kan ha haha!

Är du en Team Lauren eller en Team Heidi?


RSS 2.0