Lets Go!

Idag var jag nere och provtränade på ett gym!
Jag tränade ju på Gympozz i höstas och det var kul, men jag kom aldrig riktigt in i det och det hela rann ut i sanden i princip! Men NU är jag redo för att ta tag i set här igen och gym kan nog kanske vara bättre för mej! Jag jobbar ju 2 skift vilket gör att om jag ska fortsätta på Gympozz så blir det bara varannan vecka jag kan träna och det funkar inte alls för mej för jag får ingen motivation!

Så imorrn är det jag som går ner och skaffar ett kort, för om jag ska vara något sånär snygg på stranden i Mexico i Mars så är det dax att börja nu, på allvar!!!!


Leeeedig Lördag

Annars då...

Mår väl sådär efter Skrollans bortgång och det kommer att ta tid innan jag mår bra på det sättet. Visst jag är inte sjuk och jag skrattar, flummar, fjantar och ler med mina vänner och så ändå. Men som jag skrev i inlägget nedanför så kommer jag inte känna mej hel igen! Och jag kommer på att när folk frågar om jag mår bättre nu så blir jag arg. Va fan tror folk, att man mår bra efter 2dagar, 1 vecka efter att det bästa man har dött.. Men jag säger med ett leende att jag mår bra ändå!
Många förstår ju inte och tycker att en katt är en katt och man kan/ska inte vara så pass ledsen som jag är, att det inte är "normalt" att sörja, för det är ju "bara" ett djur. Det är ju inte som om det är en människa som har dött! Men jag skiter i vad folk tycker, tänker. Jag är inte är inte som alla andra när det kommer till djur haha, jag ser deras personligheter, inte bara att det är en katt, hund, råtta whatever. Jag ser VILKA de är! Jajaa var inte dettä jag skulle ta upp med det här inlägget egentligen haha men jag blir så igång när det handlar om detta "tabu" förlagda ämne!

Har varit ledig idag så jag har umgåts med Annie, Filippa och Miranda! Vi åt på Max och hängde en stund i Tuna Park. Mysigt att umgås med dom, jäkligt härliga människor som ger mej bra energi!
Nu ikväll kom Mamma över en stund, men nu är jag ensam igen. Sitter och glor på Gladiatorena, dricker te och myser med katterna! Är glad över att jag har mina små lustigkurrar det hjälper, men de är heller inte Skrollan och det kommer de aldrig att bli. Men jag älskar dom ändå och är så glad över att jag har dom som sagt! 

                                          

OJ vad kissnödig jag blev, gotta gooo haha!


Skrollan

Var ju ett tag sen jag skrev här i bloggen, igen...

Sen sist jag skrev så har hela mitt liv krossats i spillror! Min älskade katt Skrollan gick bort förra veckan! Nästan 19 år gammal så tog vi beslutet att låta henne somna in, hennes ålder hade tagit ut sin rätt och hon var dålig och skruttig! Hon somnade in hos veterinären i min famn, lungt och fint.
Men jag är så förkrossad, min älskade lilla bebis finns inte mera.. Hennes sista timmar/minuter snurrar i mitt huvud hela tiden och jag får panikångest och gråter okontrollerat! Jag vet att min bebis har haft det bästa livet en katt kan ha. Bott på landet, varit drottningen på tronen över de andra katterna i byn, råttjägare utan dess like! Hon hade den bästa personligheten jag någonsin träffat, både på människor och djur. Hon var helt ärligt min själsfrände och nu är hon min ängel, det är jag övertygad om! Jag kommer föralltid sakna mitt hjärta och jag kommer aldrig känna mej riktigt hel utan henne, det var HON och JAG sen jag var 6 år gammal och ingen kommer någonsin ta hennes plats i mitt hjärta! Tack älskade Skrollan att just DU kom till mej och stannade så pass länge som du gjorde! Tanken på att hon inte finns i fysisk form hos mej längre är outhärdig men det är nått jag får lära mej att leva med! Älskade ängel
Tack för allt! ♥♥♥

                


Som besatt

Startar min dag med en underbar Smoothie gjord av vaniljyoughurt, banan och Hallon <3


11/1-12

GoMorrn!

Sitter och försöker vakna till med en stoor mugg kaffe, eller snarare en Vanilj Latte ♥
Ska strax börja göra i ordning mig för att gå till jobbet. Var hemma sjuk igår igen, min förbannade huvudvärk går aldrig över, har haft den konstat i 3 veckor nu. Har inte gått till doktorn om det än för jag vet inte om jag vill höra vad de har att säga, jag vet jag blir sjukt nojjig! :P

Jaha nähä, nu hann jag inte skriva mer, min lilla Daisy kom och blev supergosig just nu och ligger raktlång över mina armar, inte superlätt att skriva då. ;)


D för ett par dagar sen ♥

Ha en bra dag!


Never gone

Shit, skriver aldrig i bloggen längre!
Vet inte vad jag ska skriva, händer ju inget speciellt just nu!

Köpte nya möbler på Ikea här om dagen, snygga va?! :)
Nu vill jag bara måla om i hallen, tapeterna ska väck! Men tycker att hyresvärdarna kan stå för det men de vill inte! Så i sommar så ska jag görat själv!


RSS 2.0